top of page
tIMG_0465.jpg

ILMOITTAUDU MAKSUTTOMAAN MERKITYKSELLINEN ELÄMÄ WEBINAARIIN

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin ke 19.1.2022 klo 18.00-19.15 Zoomiin.

Webinaarissa kerromme elämän ja työn merkityksestä sekä annamme sinulle kaksi konkreettista harjoitusta, joiden avulla voit aloittaa matkan kohti merkityksellistä elämää ja työtä.

Mukaan mahtuu ensimmäiset 100 ilmoittautunutta. Tämän jälkeen voi ilmoittautua sähköpostilistalle ja saada linkin, josta pääsee katsomaan tallenteen. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Tallenne kannattaa katsoa pikaisesti sillä se sisältää edun tammikuussa alkavalle Merkityksellinen elämä & työ -verkkokurssille! 

Ilmoittautumalla liityt Rimpissan ja Jetta Kari Coachin (Cloudbalance) sähköpostituslistoille ja hyväksyt ehdot.

Ilmoittaudu mukaan Merkityksellinen elämä webinaariin

Kiitos ilmoittautumisestasi. Sinulle on lähtenyt sähköposti, jossa on osallistumisohjeet. Kurkkaathan roskapostin, mikäli postia ei näy. Mukavaa päivää Sinulle!

Valitettavasti webinaari on täynnä! Saat tallenteen tilaamalla Rimpissan ja Jetta Kari Coachin (Cloudbalance) uutiskirjeen!

Webinaarin ollessa täynnä (siitä tulee erillinen ilmoitus, kun yrität ilmoittautua webinaariin) tai jos jo tiedät, että et pääse osallistumaan ko. ajankohtana, ilmoittaudu tästä sähköpostilistalle ja saat tallenteen. Ilmoittauduthan vain jompaan kumpaan.

Haluan sähköpostilistalle

Kiitos, sinut on nyt lisätty sähköpostilistalle ja saat tallenteen Merkityksellinen elämä webinaarista. Mukavaa päivää sinulle!

bottom of page