top of page
IMG_7856-2.jpg

TYÖYHTEISÖVALMENNUS

Mielen tietojen & taitojen avulla kohti parempaa tulosta!

Haluatko parantaa tuottavuutta?

Haluatko parantaa työhyvinvointia?

Toivotko tiimiä, joka ajattelee boxin ulkopuolelta, tuottaa upeita ratkaisuja ja oivalluksia nopeasti?

YHTEISVOIMA

Autan yrityksiä ja yksilöitä voimaan paremmin lisäämällä tietoisuutta niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat toimintaamme, ajatteluumme ja hyvinvointiimme. 

 

Tarjoan valmennusta, joka pitää sisällään niin positiivisen psykologian tieteellisesti todistettua tietoa ja työkaluja kuin työ- ja oppimistyylien (WSA, TSA & LSA) työkaluja, itsensä/yhteisön johtamisen taitoja sekä konkreettisia harjoituksia.

Autan näkemään, mikä teissä on hyvää ja vahvistamaan sitä. Valmennuksessa voidaan käsitellä mm. ihmisten erilaisuutta ja sen ymmärtämistä, kommunikaatiota, arvoja, tarinaa, merkitystä ja tarkoitusta, biologisia vahvuuksia sekä luonteenvahvuuksia, mielen tietoja ja taitoja, itsemyötätuntoa, hengittelyä ja tietoista läsnäoloa sekä aivojen toimintaa. Työn imua ja flow-tilaa unohtamatta. 

Valmennus räätälöidään kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Hinta alkaen 1588€ (+ALV 24%). 

Minulta myös valmennuselämykset, joissa yhteisöstänne pidetään kokonaisvaltaista huolta. Kauttani niin ruoat, aktiviteetit kuin tilat. Miltä kuulostaisi esimerkiksi positiivisen psykologian workshop höystettynä joogalla, laavulounaalla sekä alpakoilla? ​

Kysy tarjousta ottamalla yhteyttä!

Lue lisää minusta.

Lue lisää työkaluista tästä (positiivinen psykologia, WSA, TSA ja LSA, aivovoima) ja tästä (blogi).

Yrityksille yhteydenottolomake
bottom of page