top of page
  • Writer's pictureRimpissa

Voimaa henkilökohtaisesta valmennuksesta

Päivitetty: 13. lokak. 2021

Tiedätkö mikä Sinussa on hyvää? Mitkä ovat vahvuutesi?


Onko sinulla stressiä?


Onko elämän suuntasi kristallin kirkas vai etsitkö vielä merkitystä ja tarkoitusta?

Löydä sisäinen voimasi ja voimaannu itsestäsi Voimaannu-valmennuksen avulla. Kuvassa upea Tanja Saarinen. Tanja on yksi ensimmäisiä, joita voimaannutin elvyttämään idean omasta yrityksestä kolmen vuoden mietiskelyn jälkeen.

Kaikkeen tähän ja niin moneen muuhun asiaan voimme löytää vastauksen valmennukseni avulla.


Tarjoan valmennusta, joka pitää sisällään niin positiivisen psykologian tieteellisesti todistettua tietoa ja työkaluja kuin työ- ja oppimistyylien (WSA, TSA & LSA) työkaluja, itsensä/yhteisön johtamisen taitoja sekä konkreettisia harjoituksia.


Asiakkaan palaute:

”Kyllä, suosittelen mielellään valmennusta ja minua saa käyttää esimerkkinä, kuinka analyysi avasi minua ja mitä muutosta kuukauden aikana jo tapahtui.”

Päivi Halonen.


Valitsin Päivin VOIMABILEIDEN kautta vapaapaikan saajaksi ja tapasimme joulukuussa 2020 ensimmäisen kerran.


Päivillä oli mielessä mm. blogin aloitus sekä epäilyksiä siitä, onko hänen ammatillinen suuntansa oikea. Analyysin ja keskustelun avulla huomasimme, että Päiville mm. ihmiset ja ihmisten kanssa työskentely oli mieleisintä.


Päivi sai varmistuksen sille, että hänen muuttuvat työtehtävänsä olisivat sopivampia ja vähemmän kuormittavia. Päivin tehtävät muuttuivat siten, että hän pääsi hallinnollisten tehtävien sijaan valmentamaan ihmisiä.


Kun kuukauden päästä tapasimme uudestaan, Päivi suorastaan loisti. Näytti siltä, että hänen harteiltaan olisi tippunut iso paino.


Kävi ilmi, että hän oli valmennuksen avulla löytänyt itsestään voimaa ja lähtenyt kulkemaan kohti juuri hänelle sopivaa ja vähemmän kuormittavaa elämää.


Hän kehitti itseään mm. seuraavilla keinoilla vahvuuksistaan lähtöisin: liikkui luonnossa vieläkin enemmän ja tietoisesti, pysähtyi itsensä äärelle, kuunteli äänikirjaa ja oli alkanut tekemään omaa blogiaan.


Blogi on nyt julkaistu ja siellä Päivi kertoo omasta elämästään ja jakaa kuvia, joita hän niin kovasti tykkää ottaa. Linkki blogiin tekstin lopussa.


Päivin tarina on vain yksi monista huikeista kasvutarinoista, joita olen jo nyt kuullut ja päässyt todistamaan. Oma tarinani mukaan lukien.


Valmennukseni avulla voit tulla tietoiseksi siitä, miten löydät itsestäsi kaiken tarvitsemasi voiman. Voit alkaa elää itsellesi sopivinta elämää ja päästää irti niin muiden, kuin omista odotuksistasi.


Opit tuntemaan itsesi paremmin, itsevarmuutesi kasvaa ja itsekritiikin määrä vähenee.


Ja kuten yllä oleva esimerkki osoittaa, saatat myös voimaantua tekemään jotain, josta olet tähän asti vain unelmoinut!


Autan Sinua lisäämällä tietoisuutta niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat toimintaasi, ajatteluusi ja hyvinvointiisi. Opettelemme myös konkreettisesti muuttamaan tietoa taidoksi.


Harjoituksia voivat olla esimerkiksi hengitysharjoittelu ja mindfulness, Paras mahdollinen minä -harjoitus, luonteenvahvuustesti, itsemyötätunnon harjoittaminen, Kolme hyvää asiaa -harjoitus, tavoitteiden asettaminen sekä työpisteen ja työn tuunaaminen.


Etsimme yhdessä juuri Sinulle sopivat keinot hyvinvoinnin lisäämiseen!


Voimaannuvalmennuksesta lisää ja hinnaston löydät tästä.


Jos yhtään mietityttää, niin ota yhteyttä ja jutellaan ❤️ Kaikki valmennus tapahtuu verkossa.


Voimaannuttavin terveisin

Anita Löfberg


Ota yhteyttä www.rimpissa.com sivun yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai lähettämällä Whatsappia numeroon 044 978 1809, meilillä anita@rimpissa.com tai vaikka lähestymällä minua sosiaalisessa mediassa.


Päivi Halosen blogiin pääset tutustumaan tästä.

70 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page