top of page
  • Writer's pictureRimpissa

Merkitykselliset (joulu)ostokset


Vastaisku ylikuluttamiselle - osta merkityksellinen lahja, joka auttaa niin lahjan tekijää, saajaa kuin antajaa. Viimeisenä ihan hönö tarjous!

Kuinka kauan maailma kestää nykyistä ostokäyttäytymistämme?


Mitä me voisimme tehdä auttaaksemme planeettaa ja siinä sivussa ihmisiä?


Muistan nuorempana ajatelleeni, että ”ei ne yhden ihmisen valinnat ja teot mitään auta”. Jos kuitenkin jokainen meistä ajattelee niin, se tarkoittaa kahdeksaa miljardia ihmistä (YK:n arvio)! Ja sitten ei varmasti auta.


Jokainen voi omalla panostuksellaan auttaa.


Jokainen valinta auttaa.


Listaan tähän lahjaideoita sekä muita (joulu)ostoksia, jotka oikeasti tekevät hyvää tavalla tai toisella.


Tiesitkö, että muiden auttaminen auttaa myös sinua voimaan paremmin?


Näiden tuotteiden avulla autat niin tuotteen tekijää, tuotteen saajaa, kuin itseäsi. Joissain tapauksissa myös luontoa ja tai muita tahoja.


Päiväni pölyttäjänä, harmaasutena ja saimaannorppana - KIRJAT

Päiväni saimaannorppana, harmaasutena ja pölyttäjänä ovat Janika Materon kirjoittamat lastenkirjat 1-12-vuotiaille. Kirjoissa kerrotaan sadun kautta uhanalaisista eläimistä. Tärkeää tietoa niin lapsille, kuin aikuisille!

Lapsuudenkaverini Janika Matero on kirjoittanut upeat kirjat pölyttäjistä, harmaasusista sekä saimaannorpista osana Uhanalaista elämää -kirjasarjaa.


Kirjat on kirjoitettu lapsille ja niitä on ihana lukea lasten kanssa – myös aikuinen oppii! Koen tärkeäksi, että opetamme lapsiamme maailmasta jo varhaisessa vaiheessa ja mikä sen parempi keino, kuin sadun kautta.


”Kirjat ovat soveltuvia varhaiskasvatukseen myös, sillä niiden lajifaktat on tarkistanut Suomen Luonnonsuojeluliiton lajiasiantuntijat ja heiltä myöskin kirjan väliin tulee mukana kunkin kirjan lajin faktasivu.


Lahjoitan jokaisesta myydystä kirjasta 1€ suoraan Suomen Luonnonsuojeluliitolle uhanalaisten lajien suojelutyöhön. Päiväni Saimaannorpasta lahjoitus menee suoraan Saimaannorppien suojelutyöhön.


Kirjat soveltuvat 1-12 vuotiaille lapsesta riippuen.”

Sanoo kirjojen kirjoittaja Janika Matero.


Lisätietoa kirjoista osoitteesta https://www.sadustamo.fi/kauppa/


Opettajien hyvinvointikirja


Reetta Yrttiaho ja Susanna Posio ovat kirjoittaneet positiiviseen psykologiaan perustuvan Opettajan hyvinvointikirjan. Opettajat tekevät kultaakin tärkeämpää työtä, joten tämä on oiva lahja heille!

Toimitko opettajana tai tunnetko jonkun joka toimii? Etsitkö hyvää muistamista lastesi opettajille kouluun tai päiväkotiin?


Look no further niin sanotusti, sillä kaverini Reetta Yrttiaho ja Susanna Posio ovat kirjoittaneet positiiviseen psykologiaan perustuvan Opettajan hyvinvointikirjan.


Kirjan avulla opettaja voi löytää itsestään lisää ja tai uusia voimavaroja, joiden avulla lisätä omaa hyvinvointiaan.Positiivista psykologiaa kasvatukseen - KIRJAT


Tiia Trogen on kirjoittanut neljä positiiviseen psykologiaan ja -pedagogiikkaan perustuvaa kirjaa kasvattajille. Yhden kirjan Heli Mäkelän kanssa. Oiva lahjaidea kasvattajille!

Samalla kun opetamme lapsillemme ympäröivästä maailmasta, mitä jos opettaisimme heille myötätuntoa ja itsetuntemusta? Kaikki tämä lähtee siitä, että huoltaja tutustuu ensin itseensä. Mikään ei ole niin voimakas, kuin esimerkin voima.


Kaverini Tiia Trogen on kirjoittanut useamman kirjan meille huoltajille, jotka haluamme kasvattaa lapsiamme positiivisen psykologian ja -pedagogiikan avulla.Positiivinen psykologia - verkkokoulutus


Joylla tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille positiivisen psykologian koulutuksia.

Anna itsellesi paras mahdollinen lahja ja lähde matkalle kohti kukoistusta. Joyllan Positive Psychology Practitioner koulutuksessa pääset tutustumaan hyvän elämän tieteeseen.


Itselläni matka alkoi syksyllä 2019 ja jatkuu edelleen. Koulutukseen lähteminen oli yksi parhaimmista päätöksistä, joita olen elämässäni tehnyt!Alpakkahetki


Ali-Ollin Alpakkatilalla Klaukkalassa voit ostaa itsellesi oman hetken alpakoiden ja muiden eläinten kanssa. Tiesitkö, että eläinten kanssa puuhaaminen voi lisätä omaa hyvinvointiasi?

Yksi oma suosikkini on aineeton lahja Ali-Ollin Alpakkatilalla Klaukkalassa. Tilalla pääset tutustumaan mm. alpakoihin, aaseihin ja pupuihin.


Tilan kaupassa pääset myös tekemään pehmoisia ja lämpimiä ostoksia!


Lisätietoja osoitteesta https://aliollinalpakkatila.fi/


Meditaatiot itselle tai lahjaksi


Lauran kanssa pääset matkalle tietoisen läsnäolon hyvinvointia lisäävään maailmaan.

Tietoisen läsnäolon harjoittaminen vähentää tutkitusti ahdistusta, stressiä, masennusta, vihaa ja riippuvuuksia.


Se tuo mm. enemmän positiivisia tunteita, itsemyötätuntoa ja -hyväksyntää, luottamusta, empatiaa ja huumoria.


Olen harjoittanut tietoista läsnäoloa Lauran kanssa jo vuosia. Osta itsellesi tai anna lahjaksi Lauran meditaatioita, joihin pääset tutustumaan osoitteessa https://www.lauraihatsu.com/meditaatiot-by-laura-cfa11b99-0f01-4c90-9301-448f135360c1


Kirppikset

Mikäli haluat ostaa lahjoja, voisitko ostaa niitä kirppareilta ja näin auttaa planeettaa?


Pääkaupunkiseudun kirppareita, joista olen tehnyt hyviä löytöjä:


Joulukuusi


Osta pieni ja sievä kuusi ruukussa, jotta voit istuttaa sen myöhemmin.

Tänä vuonna meille tuli pienempi joulukuusi ruukussa. Tämän voin sitten istuttaa keväällä vaikka mummin mökille.


Kannustan Sinua tekemään samoin!


Joulupuu

Muiden auttaminen lisää tutkitusti omaa hyvinvointia ja siksipä kannustan Sinua auttamaan muita jouluna.


Maailmassa on paljon lapsia, jotka eivät saa yhtään joululahjaa ja sinä voit auttaa heitä osallistumalla esimerkiksi Joulupuu-keräykseen https://joulupuu.org/ tai Apuna ry:n lahjakeräykseen – lisätietoja Facebookista https://www.facebook.com/groups/242191869518762


Hesy

Myös eläimet kaipaavat apuamme ja voit muistaa niitä jouluna lahjoittamalla rahaa tai eläinten hoitoon soveltuvia tavaroita. Voit myös esimerkiksi liittyä jäseneksi ja käydä (joulu)ostoksilla HESY-puodissa.


Lisätietoja löydät osoitteestaIHAN HÖNÖ TARJOUS!

Itse aina pähkäilen, mitä ostaa lasten hoitajille ja opettajille. Tarjoamme Sinulle nyt mahdollisuutta ostaa merkityksellisen joululahjan hintaan 3€/kpl! Kyllä, luit oikein, 3€/kpl.


Kolmella eurolla saat ostettua Merkityksellinen elämä & työ -verkkokurssin*. Tarvitset ostotilanteessa sen henkilön sähköpostiosoitteen, jolle aiot sen antaa. Tarjous on voimassa 24.12.2022 asti ja voit ostaa kurssin niin monelle henkilölle, kuin haluat.


Tämä on vastaiskumme kaiken kallistumiselle!
Yhdessä olemme enemmän ja voimme tehdä maailmasta paremman paikan!


Voimaannuttavin terveisin

AnitaPS. Muistathan kierrättää myös joulusta tulevat jätteet! Lisätietoa kierrättämisestä osoitteesta https://www.hsy.fi/jatteet-ja-kierratys/jateopas/


PPS. Jos koet, että oma tuotteesi sopisi tähän listaan, otathan minuun yhteyttä niin tutustutaan.


*Lisätietoa Merkityksellinen elämä & työ -verkkokurssista osoitteessa https://www.rimpissa.com/merkityksellinen-elama-ja-tyo-verkkokurssi


148 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page