top of page
  • Writer's pictureRimpissa

Rimpissa – juuri niin täydellisen epätäydellinen, kuin meistä jokainen

Päivitetty: 23. huhtik. 2021


Rimpissa - täydellisen epätäydellinen, kuten jokainen meistä. Kuva by upea Jenni Kareisto.

Sana ”Rimpissa” tulee lapsiltani. Se saadaan, kun yhdistetään sana ”Prinsessa” ja ikä 2 -vuotta. Poikani kutsui vastasyntynyttä pikkusiskoaan rimpissaksi, opetellessaan sanomaan prinsessa.


Sana jäi meillä kotona elämään ja minulle se merkitsee niin molempia lapsiani, kuin sitä ihanaa keskeneräisyyttä ja epätäydellisyyttä, joka tekee meistä jokaisesta täydellisen. Eli Rimpissa on meistä ihan jokainen.


Uskon, että meissä jokaisessa on mieletön määrä voimaa sisällämme ja haluan auttaa sen löytämisessä. Haluan myös auttaa tunnistamaan ja valjastamaan omat vahvuudet käyttöön ja elämään kullekin sopivaa omanlaista kukoistavaa elämää.


Isoin inspiraationi lähde ovat lapseni ja heidän(kin) vuoksi haluan olla mukana tekemässä maailmasta paremman paikan meille kaikille. Uskon, että meistä jokainen on oman elämänsä supersankari! Voimme vaikuttaa elämäämme niillä tarinoilla, joita kerromme.


Olen intohimoinen ihmisten auttaja ja myös sen vuoksi Rimpissa on perustettu. Valmennan ja voimaannutan yrityksiä ja yksilöitä kohti parempia tietoisuustaitoja ja sitä kautta kohti hyvinvointia, kukoistusta ja parempia tuloksia.


Yksi intohimoni on myös tilaisuuksien järjestäminen. Parasta on ollut, kun olen päässyt yhdistämään auttamisen ja tapahtumien järjestämisen luomalla VOIMABILEET.


Bileissä tuomme maksutta kaikille voimaannutusta eri alojen asiantuntijoiden avulla sekä pidämme huolta fyysisestä puolesta tarjoamalla joogaa ja jumppaa.


Olen toiminut esimies- ja johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja tiimiläiseni kuvailevat minua ihmisten johtajaksi. Yksi sydäntä lämmittävä palaute kuuluu ”Oot niin empaattinen, tarmokas ja ihana ihminen.”


– tällainen palaute merkitsee minulle todella paljon, koska minulle tärkeintä ovat ihmiset ja heidän hyvinvointinsa. Koen, että hyvä johtaja on nimenomaan ihmisjohtaja, eli hän johtaa IHMISIÄ ja on itse IHMINEN kaikkine vahvuuksineen, heikkouksineen ja tunteineen.


Ihmisjohtaja valmentaa, auttaa ja tsemppaa yhdessä tiiminsä kanssa sen sijaan, että johtaisi kaukaa ja autoritäärisesti. Ihmisjohtaja nostattaa ja auttaa muita kukoistamaan.


Olen valmistunut ihanan Joyllan Positive Psychology Practitioner -koulutuksesta ja uskon, että positiivisen psykologian tarjoamien konkreettisten työkalujen avulla voimme päästä lähemmäksi kukoistusta ja voimaannutusta.


Tiesitkö, että positiivisten tunteiden avulla voidaan laajentaa ajattelua ja luoda out of the box -ratkaisuja ja oivalluksia?


Yhdistän valmennukseeni myös työ- ja oppimistyylejä WSA, TSA (ja LSA) -analyysien muodossa* sekä aivovoimaa: miten aivomme toimivat? Mitkä asiat tuottavat minulle energiaa?


Lapsena olin intohimoinen esiintyjä ja näyttelijä ja olen esiintynyt mm. Linnanmäellä yhtenä Spice Girls -yhtyeen jäsenenä. Parhaiten rentoudun kotona villasukat jalassa teekuppi kädessä katsellen vampyyrisarjoja 🤩


Voimaannuttavin terveisin

Anita


*Pääset tutustumaan Consultica Oy:n WSA&TSA sertifiointikoulutukseen tästä.

357 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page